Kedvezményezett neve: Szécsényi Sütőipari és Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság

Projekt címe: Termelési kapacitás növelése a Szécsényi Sütőipari Kft-nél

Szerződött támogatás összege: 59 983 742 Ft

Támogatás mértéke: 45%

Projekt befejezési dátuma: 2016.09.12.

Projekt azonosító száma: GINOP-1.2.1-15-2015-00554


 

 szechenyi2020

 

 

 

 

2016. november 21.

 

 Szécsényi Sütőipari és Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság

 

Sajtóközlemény

 

EURÓPAI UNIÓS TÁMOGATÁSBÓL ESZKÖZBESZERZÉS VALÓSULT MEG a Szécsényi Sütőipari és Kereskedelmi kft-nél.

 

 

 

A Szécsényi Sütőipari és Kereskedelmi Kft. a " Termelési kapacitás növelése a Szécsényi Sütőipari Kft-nél” elnevezésű projekt keretében 59,98 millió forint 45%-os mértékű támogatást nyert. A Projekt az Európai Unió, az Európai Regionális Fejlesztési Alap és a Magyar Állam finanszírozásában valósult meg.

 

 

 

Projekt befejezési dátuma: 2016.09.16.

 

Projekt azonosító száma: GINOP-1.2.1-15-2015-00554

 

 

 

A Széchenyi Pékség első üzeme 1998-ban létesült Dunaújvárosban, családi vállalkozásként. Kezdetben a cég egy üzlettel rendelkezett, folyamatos fejlődésének köszönhetően sorra nyíltak meg az újabb és újabb üzletek.

 

 

 

A projekt keretében az új termelőgépek vásárlásával a cég piaci részesedésének egyértelmű növelése, valamint a speciális, egyedi termékek gyártása volt a cél. Továbbá a működés helyszínéül szolgáló infrastruktúra, valamint az eszközpark fejlesztésével a vállalkozás üzleti környezetének, s ez által közvetve a régió foglalkoztatási helyzetének a javítása.

 

 

 

A fejlesztés tárgyát képező termelő gépek beszerzésével, valamint az infrastruktúra fejlesztésével a szervezet célja a kapacitás bővítése, a minőségi színvonal javítása volt. Az eszközbeszerzések mellett a meglévő infrastruktúra átalakítás is szükségessé vált, a pékség területén kialakításra került egy tészta előállítására alkalmas helyiség. A megfelelő műszaki-technológiai fejlesztést követően piacbővülést és maximális fogyasztói elégedettséget vár a cég. A fejlesztés eredményeként 7 fő teljes munkaidőben foglalkoztatott munkavállaló számára létesít a cég új munkahelyet.

 

 

 

 

 

További információ:

 

Szécsényi Sütőipari és Kereskedelmi Kft.

 

2400 Dunaújváros Gutenberg köz 2.

 

Telefon: +36 (25) 281-561

 

Email: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Honlap: http://szecsenyipekseg.hu/

 

 

 

 

Copyright © 2015. All Rights Reserved.